Liste: De Bedste Naturdokumentarer

Skrevet d. 01. March 2021
Pixabay

Elsker du også at se en god naturdokumentar? Der er noget meget beroligende og samtidig storslået ved at se en god dokumentar, der skildrer den natur, der omgiver os. Hvis du også elsker dem, så har vi lavet en liste over nogle af de bedste naturdokumentarer herunder.

Top 10: De bedste dokumentarer om naturen

1. Frozen Planet - Oplev en del af verden, som kun er meget få forundt. Holdet brugte imponerende 2.3000 dage på Antarktis for at lave filmen.

2. Afrika - Afrika viser den store diversitet, som man finder på det Afrikanske kontinent.

3. Den Blå Planet - Dokumentar om havet af David Attenborough. Den er fænomenal til dig, der gerne vil udforske den blå verden.

4. Colombia: Wild Magic - Colombia har en helt fantastisk natur, der dækker over noget af det mest fantastiske regnskov.

5. The Ivory game - Skræmmende dokumentar om handel med elfenben. Her ser du de storslåede elefanter, samt de krybskytter, der truer dem.

6. Møder i sluntingen af verden - Her får du et enestående indblik i det liv, der udspiller sig på Antarktis. Oplev en verden, som kun meget få mennesker har besøgt.

7. Skjulte kongerier - Legendarisk dokumentar, der viser den fantastiske verden, der findes blandt insekter, gnavere og andre små dyr.

Næste indlæg
Liste: De bedste naturoplevelser i Danmark
Elsker du storslået natur? Så behøver du faktisk ikke rejse så langt for at opleve det. Faktisk behø…
Læs mere
Hvad betyder kaliber?
Hvad betyder kaliber? Kaliber bruges med henvisning til flere ting, når det gælder skydevåben. Her b…
Læs mere
Hvad er en weimaraner?
Hvis du er jæger eller blot velbevandret blandt hunderacer, så har du formentlig hørt om racen Weima…
Læs mere